Thursday, September 16, 2010

Muffins med æble og kanel

Opskriften til disse muffins er en kraftigt modificeret version af en opskrift jeg har fundet på nettet. Det var med en vis spænding at jeg skar æblerne ud, for det sidste æble jeg tog af posen havde en fed, levende orm inde i midten. Heldigvis var der ingen utilsigtede proteintilskud denne gang!

Muffins med æble og kanel:

Ca. 14 stk.

Ingredienser:
1,5 dl rapsolie
200 g brun farin
Kornene fra en vanillestang
3 æg
1 dl kærnemælk
300 g mel
1 tsk. bagepulver
1/2 tsk natron
2 æbler, skrællet og i tern
2 tsk. kanel (blandes med æblerne)


Brun farin og olie røres sammen. Æggene røres i et ad gangen. Herefter røres kærnemælken i. Mel blandes med hævemidler og vanille i en anden skål. Til sidst vendes melblanding samt æbleskiver i olieblandingen. Bagetid cirka 25 min ved 175°.

No comments:

Post a Comment