Monday, May 16, 2011

Hjemmerørt tunsalat

5 minutter! Det er, hvad det tager, at røre en tunsalat sammen. Og opskriften er samtidig så nem, at jeg liiiiige kan mande mig op til at skrive et blogindlæg. Det har ellers været noget sløjt med blog'en her på det seneste. Jeg er i praksis enlig mor til to for tiden, fordi manden min er på kursus på den anden side af sundet. Sverige får han ikke set så meget af, den stakkel, for de har undervisning fra 8 morgen til 9 aften. Han har taget min bærbare pc med, alt imens jeg låner hans stationære computer, og det medfører sjovt nok at jeg er markant mindre på internettet. Det  lyder måske lidt underligt, men en computer er en ret personlig genstand for mig, så det er bare ikke helt det samme, når jeg skal bruge en anden, end min egen. Tastaturet klaprer for meget, musen er for hurtig, skærmen er for stor, osv osv.. Godt at både computer og mand kommer hjem i overmorgen!!
Hjemmerørt tunsalat

4 forårsløg
2 dåser tun i olie
3 spsk creme fraiche
3 spsk majonæse
2 tsk dijonsennep
1 spsk citronsaft (svarer cirka til 1/2)
2 spsk kapers

Forårsløg renses og skæres i tynde skiver. Tunen drænes og røres sammen med de øvrige ingredienser. Smages til med citronsaft, salt og peber. 

Smager superlækkert på et stykke hjemmebagt rugbrød :-)

4 comments:

 1. Er vild med hjemmelavet tunsalat, det er det bedste :-)

  Mange hilsner
  Birthe

  ReplyDelete
 2. Nemlig! Og så er det jo supernemt at lave :-)

  Mvh Anna

  ReplyDelete
 3. Kære Anna,

  Jeg beklager, at jeg skriver det her som en kommentar: Jeg har forsøgt at kontakte dig, men har ikke kunnet finde kontaktoplysninger her på bloggen. Du er blevet nomineret til FDB's konkurrence, Danmarks bedste madblogger. Den kan du læse mere om her: www.viskalspise.dk/madblogger

  Jeg ville gerne kontakte dig for at høre, om du vil være med i konkurrencen. Du kan læse det brev, jeg gerne ville have sendt dig her: http://www.fdb.dk/Medieliste/Download/Dokumenter/nominering.pdf

  Du må endelig slette kommentaren, hvis du har lyst.

  Mvh
  Henrik Harder, FDB

  PS. Jeg _elsker_ virkelig også tunsalat og mousse :)

  ReplyDelete
 4. Hej Henrik.

  Det er helt ok, jeg vil snarest sørge for at få min e-mail adresse tilføjet på blog'en, så jeg kan kontaktes. Jeg har læst brevet vedrørende konkurrencen. Desværre må jeg vist hoppe over. Der er lidt for meget arbejde i det, i forhold til mit ambitionsniveau med denne blog :-) Men jeg vil glæde mig til at følge med i, hvem der bliver kåret til Danmarks bedste madblogger!

  Med venlig hilsen Anna

  ReplyDelete