Monday, September 20, 2010

Hurtig og velsmagende fiskeret

Den store fordel ved fiskeretter er, at de fleste tager næsten ingen tid at tilberede. Heller ikke denne ret, som jeg har fundet i en af fiskebranchens oplysningsforbunds kogebøger (lille, blå kogebog, som man kunne få gratis for nogle år siden).

Rødspætteruller med urter:


Ingredienser:
cirka 500 g rødspættefiletter
4 gulerødder
2 pastinakker
2 porrer (eller 1 stor)
Frisk timian
2 dl bouillon (jeg brugte grøntsagsbouillon)
Tilbehør: aspargeskartofter, eller andre lidt små kartofler.


Rødspætterne krydres med salt og peber og rulles sammen. Grøntsagerne skæres i strimler og steges nogle få minutter på en pande. Timian og bouillon tilsættes, og grøntsagerne simrer ved svag varme 3 minutter. Rødspætterullerne lægges ovenpå grøntsagerne og dampes under låg cirka 8 minutter. Man kan prikke lidt i dem med en gaffel for at se om de er færdige.

No comments:

Post a Comment